Køb DAX | Day Trading
Køb eller Sælg markedet. Valget er dit.

Køb DAX

Det tyske DAX indeks er et af de mest spændende og resultatorienterede markeder, hvis du ønsker at investere dine penge. DAX er i konstant bevægelse, og det gør DAX trading til en favorit for mange kortsigtede investorer, der ønsker hurtige resultater.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive DAX trading. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive DAX trading. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytrading.dk tilbyder en londonbaseret handelsplatform, hvor du kan foretage salg og køb af DAX inden for få sekunder. Du bestemmer selv dit indskud og din risiko, og du kan konstant følge din handel på livecharts. Den handelsplatform, der tilbydes under daytrading.dk, er den samme som bruges af mange professionelle investorer, blandt andre danske Tom Hougaard, der er kendt for sin ekstremt effektive DAX trading. Platformen gør det muligt både at købe og sælge markedet lynhurtigt, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt markedet går op eller ned – bare din position er rigtig.

Handelsplatformen fungerer på den måde, at du følger prisudviklingen fra sekund til sekund. Når du er parat til at gå ind i markedet, vælger du dit indskud og trykker enten køb DAX eller sælg DAX. Du kommer typisk ind i markedet i løbet af et splitsekund, og du bestemmer selv, hvornår du går ud igen. Den londonbaserede handelsplatform under daytrading.dk tilbyder også køb og salg af hundredvis af andre spændende markeder, for eksempel olie, guld, forex samt både store danske og udenlandske aktier.

Her følger DAX-grafen en kanal. Omkring den blå cirkel møder prisen ”modstand” og der skabes en såkaldt ”dobbeltbund”, hvor prisen rammer omtrent samme niveau to gange, hvorefter grafen vender. Prisen fortsætter op og bryder kanalen omkring den grønne cirkel. Her kunne man have købt DAX med stor fortjeneste. Dette eksempel er fra vinteren 2015.

Her følger DAX-grafen en kanal. Omkring den blå cirkel møder prisen ”modstand” og der skabes en såkaldt ”dobbeltbund”, hvor prisen rammer omtrent samme niveau to gange, hvorefter grafen vender. Prisen fortsætter op og bryder kanalen omkring den grønne cirkel. Her kunne man have købt DAX med stor fortjeneste. Dette eksempel i DAX trading er fra vinteren 2015.

DAX er en forkortelse for Deutscher Aktienindex, og det er et tysk aktieindeks, der består af de 30 mest handlede aktier på Frankfurter Wertpapierbörse. DAX afspejler således styrken af nogle af de største tyske virksomheder, men du behøver ikke at kende detaljerne i indekset for at kunne handle det. Ligesom de fleste andre aktieindeks følger DAX nogle ganske bestemte kursmønstre, der afspejler spekulanternes måde at handle på. Det er de mønstre som daytradere såsom Tom Hougaard benytter sig af. Nogle af de mest grundlæggende mønstre handler om, at kursen ofte vender på tidspunkter, hvor den er vendt før. Det kan for eksempel være i kurs 9000. Ofte vil kursen også følge en slags ”kanal”, der kan illustreres med parallelle linjer. Når kursen bryder en sådan kanal, vil prisen ofte fortsætte i retning af bruddet. Se illustrationen.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med følgende stærke features:

Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med prisvindende grafer, og hvor “Køb” og “salg” foregår enkelt og effektivt.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med prisvindende grafer, og hvor “Køb” og “salg” foregår enkelt og effektivt.

• Bruges af professionelle tradere
• Fokus på DAX trading og andre volatile markeder
• Gratis uddannelse i effektiv handel
• Fire stærke handelsplatforme skræddersyet til dine behov
• Mobil applikation skabt til direkte handel
• Over 5000 globale markeder. Mange kører døgnet rundt
• Prisvindende diagrammer
• Dansk kundeservice
• Konkurrencedygtige spreads