fbpx

Handel i DAX

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag to gratis e-bøger, der sætter dig i gang med at handle aktivt på børsen. Du vil også modtage vores kursusoversigt omkring aktiv trading.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Køb DAX

Det tyske DAX indeks er et af de mest spændende og resultatorienterede markeder, hvis du ønsker at investere dine penge. DAX er i konstant bevægelse, og det gør DAX trading til en favorit for mange kortsigtede investorer, der ønsker hurtige resultater.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive DAX trading. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive DAX trading. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Den danske trader Tom Hougaard er kendt for sin ekstremt effektive DAX trading. Platformen gør det muligt både at købe og sælge markedet lynhurtigt, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt markedet går op eller ned – bare din position er rigtig.

DAX er en forkortelse for Deutscher Aktienindex, og det er et tysk aktieindeks, der består af de 30 mest handlede aktier på Frankfurter Wertpapierbörse. DAX afspejler således styrken af nogle af de største tyske virksomheder, men du behøver ikke at kende detaljerne i indekset for at kunne handle det. Ligesom de fleste andre aktieindeks følger DAX nogle ganske bestemte kursmønstre, der afspejler spekulanternes måde at handle på. Det er de mønstre som daytradere såsom Tom Hougaard benytter sig af. Nogle af de mest grundlæggende mønstre handler om, at kursen ofte vender på tidspunkter, hvor den er vendt før. Det kan for eksempel være i kurs 9000. Ofte vil kursen også følge en slags ”kanal”, der kan illustreres med parallelle linjer. Når kursen bryder en sådan kanal, vil prisen ofte fortsætte i retning af bruddet. Se illustrationen.


Daytrading.dk tilbyder e-bøger og kurser i aktiv handel med værdipapirer. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du med det samme modtage to e-bøger med titlerne “Forstå daytrading på 20 minutter” samt “Skatteguide for tradere”. Du vil desuden modtage en oversigt over vores gratis kurser og børsnyheder. Du kan altid melde dig fra igen.