Gearede investeringer | Day Trading

Gearede investeringer

Med gearet investering kan du mangedoble din gevinst, når du handler med værdipapirer på alt fra aktier til prisen på olie, guld og kaffe. Handelsplatformen under daytrading.dk tilbyder nemt og enkel gearing til den risikovillige spekulant.
Køb eller Sælg markedet. Valget er dit.

Gearede investeringer

Flere og flere private spekulanter er begyndt at geare deres investeringer. Når man gearer sin investering betyder det, at man mangedobler sin indtjening, men naturligvis også sin risiko. Når man handler med gearing, benytter man sig typisk af handel de såkaldte CFD-kontrakter eller futures. Det lyder indviklet, men mange handelsplatforme er sat op, så man nemt og hurtigt kan geare sin investering. Det gælder også den handelsplatform som Daytrading.dk anbefaler. Her kan du spekulere i alt fra aktier, til priser på store aktieindeks, guld, kaffe, olie og hundredvis af andre produkter.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatforms med prisvindende graver, og hvor "Køb" og "salg" foregår enkelt og effektivt.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med mulighed for gearing. “Køb” og “salg” foregår enkelt og effektivt via CFD’er. I modsætning til såkaldte futures kontrakter, kan du desuden handle CFD’ere med små indskud.

CFD trading – eller gearet trading – er skabt til dig, der ønsker at handle med gevinst, både når markedet går op eller ned. Med CFD-kontrakter er det nemlig meget nemt at “sælge” markedet, når det falder og “købe markedet”, når det stiger. CFD står for Contract For Difference (CFD), eller på dansk differencekontrakt. CFD-kontrakter indeholder en aftale mellem to parter om at afregne forskellen mellem en aftalekurs og en fremtidig markedskurs. Aftalen gør det muligt for dig som trader at handle hurtigt og effektivt i ethvert marked.

 

Gearet handel er slet ikke så indviklet som det kan lyde. Din handelsplatform klarer alt papirarbejdet for dig, og du skal blot trykke på knappen for ”køb” eller ”salg”, når du vil satse på, om en pris på en aktie går op eller ned. Din handelsplatform klarer resten.

Daytrading.dk tilbyder en londonbaseret handelsplatform, der er specialiseret i handel med CFD’er og gearing. Her kan du spekulere i priserne på alt lige frem store danske og udenlandske aktier, over indekser, til priserne på guld, olie, soyabønner etc. etc. I alt over 5000 forskellige markeder. Med CFD trading bestemmer du også selv, hvor mange penge, du vil satse, for dit indskud kan geares, så du kan handle med et meget større beløb, end du rent faktisk har stående på din konto. Det betyder maksimal gevinstmulighed, men naturligvis øger en høj gearing samtidig din risiko. Derfor skal du være ekstremt opmærksom, når du handler med gearing. Du må ALDRIG handle med mere, end du kan tåle og tabe, og det er klogt at samle erfaring, inden du kaster dig ud i handel med penge.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD'er. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD’er og gearing. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Tradingplatformen under Daytrading.dk tilbyder følgende service til den resultatorienterede trader. Der er fokus på høj ydelse og konkurrencedygtigt spread:

• Bruges af professionelle tradere
• Fokus på oil trading og andre volatile markeder
• Gratis uddannelse i effektiv handel
• Fire stærke handelsplatforme skræddersyet til dine behov
• Mobil applikation skabt til direkte handel
• Over 5000 globale markeder. Mange kører døgnet rundt
• Prisvindende diagrammer
• Muligt med mindre indskud end for futures kontrakter
• Dansk kundeservice
• Konkurrencedygtige spreads