Handel med CFD | Day Trading

CFD trading

Investering via CFD'er er effektivt og fleksibelt. Daytrading.dk tilbyder handelsplatform til professionelle og private.
Køb eller Sælg markedet. Valget er dit.

Handel med CFD

Hvis du ønsker at tjene penge på værdipapirer, både når markedet går op og ned, så er handel med CFD noget for dig. Daytrading.dk tilbyder en londonbaseret handelsplatform, der er specialiseret i CFD’er på aktier og råstoffer.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatforms med prisvindende graver, og hvor "Køb" og "salg" foregår enkelt og effektivt.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatforms med prisvindende grafer, og hvor “Køb” og “salg” foregår enkelt og effektivt via CFD’er. I modsætning til såkaldte futures kontrakter, kan du desuden handle CFD’ere med små indskud.

CFD trading er skabt til dig, der ønsker at handle med gevinst, både når markedet går op eller ned. CFD står for Contract For Difference (CFD), eller på dansk differencekontrakt. CFD-kontrakter indeholder en aftale mellem to parter om at afregne forskellen mellem en aftalekurs og en fremtidig markedskurs. Aftalen gør det muligt for dig som trader at handle hurtigt og effektivt i ethvert marked.

 

CFD-handel er slet ikke så indviklet som det kan lyde. Din handelsplatform klarer alt papirarbejdet for dig, og du skal blot trykke på knappen for ”køb” eller ”salg”, når du vil satse på, om en pris på en aktie går op eller ned. Din handelsplatform klarer resten.

Daytrading.dk tilbyder en londonbaseret handelsplatform, der er specialiseret i handel med CFD’er. Her kan du spekulere i priserne på alt lige frem store danske og udenlandske aktier, over indekser, til priserne på guld, olie, soyabønner etc. etc. I alt over 5000 forskellige markeder. Med CFD trading bestemmer du også selv, hvor mange penge, du vil satse, for dit indskud kan geares, så du kan handle med et meget større beløb, end du rent faktisk har stående på din konto. Det betyder maksimal gevinstmulighed, men naturligvis øger en høj gearing samtidig din risiko.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD'er. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD’er. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Tradingplatformen under Daytrading.dk tilbyder følgende service til den resultatorienterede trader. Der er fokus på høj ydelse og konkurrencedygtigt spread:

• Bruges af professionelle tradere
• Fokus på oil trading og andre volatile markeder
• Gratis uddannelse i effektiv handel
• Fire stærke handelsplatforme skræddersyet til dine behov
• Mobil applikation skabt til direkte handel
• Over 5000 globale markeder. Mange kører døgnet rundt
• Prisvindende diagrammer
• Muligt med mindre indskud end for futures kontrakter
• Dansk kundeservice
• Konkurrencedygtige spreads