fbpx

Investering i guld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag to gratis e-bøger, der sætter dig i gang med at handle aktivt på børsen. Du vil også modtage vores kursusoversigt omkring aktiv trading.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Handel med guld

Prisen på guld svinger i takt med verdens økonomiske tilstand, og det betyder, at det er både sjovt, udfordrende og til tider også meget rentabelt at spekulere i guldprisen. Daytrading.dk tilbyder en handelsplatform, der både gør det nemt og overskueligt at foretage en investering i guld og andre råstoffer. Du bestemmer selv din indsats, og du kan tjene penge både når prisen går op, men også når prisen går ned. Det hele kommer an på din position i markedet.

handel med råvarer: Prisen på guld har taget et ordentlig dyk siden 2011, og nogle investorer satser på, at prisen skal op igen. Der kan være en god mulighed for gevinst.

Prisen på guld har taget et ordentlig dyk siden 2011, og nogle investorer satser på, at prisen skal op igen. Der kan være en god mulighed for gevinst.

Handelsplatformen fungerer på den måde, at du følger prisudviklingen på guld fra minut til minut. Når du er klar til at gå ind i markedet, vælger du din position og trykker på enten ”sælg guld” eller ”køb guld”. Din investering i guld og andre råstoffer sker typisk i løbet af en splitsekund, og du bestemmer nu selv, hvornår du vil ud igen. Det gør systemet ekstremt fleksibelt.

Guld kan handles på de fleste handelsplatforme, der beskæftiger sig med aktiv handel med værdipapirer. Her finder man også ofte andre råvarer. Her er en liste over den handel med commodities, der oftest tilbydes på denne type handelsplatforme.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD'er. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Daytrading.dk tilbyder samme handelsplatform som den Tom Hougaard bruger.

Daytraderen Tom Hougaard er kendt for sin effektive handel med CFD’er, ikke mindst i DAX. Her optræder han i et interview i Jyllands-Posten i 2015. Tom Hougaard bruger samme handelsplatform som den, der tilbydes af daytrading.dk

• Olie
• Kobber – Meget aktiv
• Guld – Meget aktiv
• Uld
• Kakao
• Naturgas – Meget aktiv
• Palladium
• Sølv – Meget aktiv
• Kaffe
• Soja
• Sukker
m.m

Prisen på guld ændrer sig konstant, og det betyder, at du kan tjene penge hver eneste dag, hvis du forstår at handle på den korrekte måde. På den lange bane er det en god idé at kende lidt til situationen på verdensmarkedet, fordi handel med guld i høj grad er påvirket af økonomiske forhold i verden. Du behøver dog ikke at kende til guldmarkedet i detaljer, for at kunne foretage korrekte forudsigelser i guldpriserne. Ligesom når du handler med råvarer som for eksempel olie, vil du opleve, at også prisen på guld følger ganske bestemte mønstre, der kan trænes af den skarpe trader. Mønstrene kan sommetider forudsige prisudviklingen i markedet, og det kan du udnytte, når du spekulerer i priserne på guld og andre råstoffer.


Daytrading.dk tilbyder e-bøger og kurser i aktiv handel med værdipapirer. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du med det samme modtage to e-bøger med titlerne “Forstå daytrading på 20 minutter” samt “Skatteguide for tradere”. Du vil desuden modtage en oversigt over vores gratis kurser og børsnyheder. Du kan altid melde dig fra igen.