Handelsstrategier | Day Trading

Trading strategier

Stærke handelsstrategier er grundlag for succes på markedet. Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med fokus på enkel handel og undervisning i solide trading strategies.
Køb eller Sælg markedet. Valget er dit.

Handelsstrategier

Med de rigtige handelsstrategier kan du nå langt inden for handel med værdipapirer. Daytrading.dk samarbejder med en londonbaseret handelsplatform, der, ud over en brugervenlig handel, tilbyder korte, webbaserede uddannelsesforløb. Det vil sikre dig endnu bedre muligheder på markederne.

Eksempel på simpel strategi: Prisen på olie rammer en ”bund” 3-4 gange, hvorefter  prisen bryder igennem og foretager et kraftigt dyk ned. Et ”salg” af markedet omkring cirklen, vil have givet en stor gevinst til den skarpe trader.

Eksempel på simpel strategi: Prisen på olie rammer en ”bund” 3-4 gange, hvorefter prisen bryder igennem og foretager et kraftigt dyk ned. Et ”salg” af markedet omkring cirklen, vil have givet en stor gevinst til den skarpe trader.

Værdien på aktier, råstoffer og valutakryds påvirkes i høj grad af situationen på verdensmarkedet. Men værdien følger også ganske bestemte mønstre som kan udnyttes. De fleste professionelle spekulanter handler ved hjælp af handelssystemer eller såkaldte trading strategies, der kan give et fingerpeg om, hvordan priserne udvikler sig i de næste sekunder, timer, dage og uger.

Daytrading.dk samarbejder med en londonbaseret handelsplatform, hvor du hurtigt kan teste dine egne trading strategies. Platformen tilbyder live-opdaterede grafer på 5000 globale markeder, og avancerede indikatorer, der kan danne basis for dine egne handelsstrategier og handler. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil skyde ind i de enkelte markeder, og du kan både ”sælge” og ”købe” markedet, oftest i løbet af et splitsekund. Det gør systemet optimalt til hurtige handelssystemer.

gold

Eksempel på simpel handelsstrategi: Tre EMA-indikatorer i prisen på guld har lagt sig i perfekt rækkefølge med hver sin værdi. Det kan indikere, at prisen på guldet skal videre ned. Det kan udnyttes.

De fleste professionelle spekulanter har handelsstrategier, der indeholder begreber såsom ”modstandspunkter” i markedet, ”priskanaler”, ”dobbelt-toppe”, ”dobbeltbunde”, ”re-traces” etc. etc. Det er vigtigt at sætte sig ind i de mest grundlæggende prismønstre, før man satser store penge i markedet. Daytrading.dk tilbyder små uddannelsesforløb i samarbejde med en stor engelsk handelsplatform. Nogle af de markeder, der er spændende at handle med en teknisk tilgang, er blandt anden Euro over for Dollars, Pund over for Dollars, prisen på guld, olie og de store indekser såsom DAX, S&P 500 og FTSE. Det handler om at finde produkter med høj volatilitet og sætte sig grundigt ind, hvilke mønstre, der kendetegner de enkelte markeder. Det kan danne grundlag for gode trading strategies.

Daytrading.dk tilbyder handelsplatform med prisvindende grafer, og hvor “Køb” og “salg” foregår enkelt og effektivt, og hvor du kan udvikle egne “trading systems”.

• Bruges af professionelle tradere
• Fokus på oil trading og andre volatile markeder
• Gratis uddannelse i effektive trading systems
• Fire stærke handelsplatforme skræddersyet til dine behov
• Mobil applikation skabt til direkte handel
• Over 5000 globale markeder. Mange kører døgnet rundt
• Prisvindende diagrammer
• Dansk kundeservice
• Konkurrencedygtige spreads