fbpx

Trading strategier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag to gratis e-bøger, der sætter dig i gang med at handle aktivt på børsen. Du vil også modtage vores kursusoversigt omkring aktiv trading.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Handelsstrategier

Med de rigtige handelsstrategier kan du nå langt inden for handel med værdipapirer. Daytrading.dk samarbejder med en londonbaseret handelsplatform, der, ud over en brugervenlig handel, tilbyder korte, webbaserede uddannelsesforløb. Det vil sikre dig endnu bedre muligheder på markederne.

Eksempel på simpel strategi: Prisen på olie rammer en ”bund” 3-4 gange, hvorefter  prisen bryder igennem og foretager et kraftigt dyk ned. Et ”salg” af markedet omkring cirklen, vil have givet en stor gevinst til den skarpe trader.

Eksempel på simpel strategi: Prisen på olie rammer en ”bund” 3-4 gange, hvorefter prisen bryder igennem og foretager et kraftigt dyk ned. Et ”salg” af markedet omkring cirklen, vil have givet en stor gevinst til den skarpe trader.

Værdien på aktier, råstoffer og valutakryds påvirkes i høj grad af situationen på verdensmarkedet. Men værdien følger også ganske bestemte mønstre som kan udnyttes. De fleste professionelle spekulanter handler ved hjælp af handelssystemer eller såkaldte trading strategies, der kan give et fingerpeg om, hvordan priserne udvikler sig i de næste sekunder, timer, dage og uger.

gold

Eksempel på simpel handelsstrategi: Tre EMA-indikatorer i prisen på guld har lagt sig i perfekt rækkefølge med hver sin værdi. Det kan indikere, at prisen på guldet skal videre ned. Det kan udnyttes.

De fleste professionelle spekulanter har handelsstrategier, der indeholder begreber såsom ”modstandspunkter” i markedet, ”priskanaler”, ”dobbelt-toppe”, ”dobbeltbunde”, ”re-traces” etc. etc. Det er vigtigt at sætte sig ind i de mest grundlæggende prismønstre, før man satser store penge i markedet. Daytrading.dk tilbyder små uddannelsesforløb i samarbejde med en stor engelsk handelsplatform. Nogle af de markeder, der er spændende at handle med en teknisk tilgang, er blandt anden Euro over for Dollars, Pund over for Dollars, prisen på guld, olie og de store indekser såsom DAX, S&P 500 og FTSE. Det handler om at finde produkter med høj volatilitet og sætte sig grundigt ind, hvilke mønstre, der kendetegner de enkelte markeder. Det kan danne grundlag for gode trading strategies.


Daytrading.dk tilbyder e-bøger og kurser i aktiv handel med værdipapirer. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du med det samme modtage to e-bøger med titlerne “Forstå daytrading på 20 minutter” samt “Skatteguide for tradere”. Du vil desuden modtage en oversigt over vores gratis kurser og børsnyheder. Du kan altid melde dig fra igen.