fbpx

Alternativer til aktier

Der findes meget andet at handle end blot aktier, guld og olie. Kig efter soja.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Nyhed: Gode muligheder i prisen på soja

23. marts 2015

De fleste spekulanter koncentrerer sig om aktiekurser, valuta eller prisen på olie og guld, når de vil investere deres penge. Men som både kortsigtet og langsigtet trader, er der masser af andre spændende muligheder. Handelsplatformen under daytrading.dk giver for eksempel mulighed for at spekulere i prisen på kobber, bomuld eller for eksempel soja.

I øjeblikket er især soja særdeles interessant, og der kan være mange at penge at hente i et køb. I disse dage tester soja en bund i området 2150-2200 (se graf), der er blevet testet flere gange, blandt andet helt tilbage i 2013. Dengang endte testen med, at soja tog et flot løft, der gav spekulanterne mange penge på kontoen.

Hvis du vil handle soja, skal du logge ind på handelsplatformen og søge på kontrakten ”ETFS Soybeans Rolling Daily”. (husk, at priserne på soja først rigtigt rører på sig, når de amerikanske markeder åbner om eftermiddagen)

 

Hvis prisen i de næste dage ender under 2140, er det klogt at vente lidt. Hvis prisen derimod skyder op over 2250 kan det være tegn på, at prisen skal endnu højere op.Der kan være basis for en god, lang gevinst.

soja

Prisen på soja i handelsplatformen under daytrading.dk. Der er stort potentiale i en uptrend.