fbpx
e-bøger og kurser om aktiv handel

Nyhed: Sådan kan du handle valuta

16. marts 2015

Mange spekulanter tjener de fleste penge på spekulation i styrkeforholdet mellem forskellige valutaer. (såkaldte valutakryds). De satser for eksempel på, at dollaren bliver stærkere og stærkere i forhold til euro, eller de regner med, at den russiske rubel omsider skal lidt op i forhold til for eksempel det britiske pund.

På handelsplatformen under daytrading.dk er det meget nemt at spekulere i valuta. (klik her). Hvis du for eksempel regner med, at euro svækkes yderligere i forhold til dollars, så finder du grafen med navnet ”EURUSD rolling daily”. Du vælger dit indskud, for eksempel 5 kroner per tic, og trykker ”sælg”. Du er nu ”kort” i euroen i forhold til dollar.
Som daytrader er det en oplagt strategi at handle valutakryds. Som regel er kurverne støt stigende eller faldende, og der er masse af gode muligheder for at komme ind på det rigtige tidspunkt, enten kort eller lang.

Nogle spekulanter læser om storpolitiske forhold og graver sig ned i dybe valutaanalyser, men som kortsigtet daytrader er det heldigvis nemmere måder at handle valuta. Hver morgen kan du for eksempel finde dagens svageste valuta og dagens stærkeste valuta. Lad os for eksempel sige, at det er schweizerfranc, der er dagens stærkeste, og euro, der er dagens svageste.
Som kortsigtet spekulant er det derfor oplagt at bruge kræfterne på kun at handle dette valutakryds, kaldet EURCHF, hvor du leder efter en short, altså at sælge euro i forhold til schweizerfranc. Tanken er, at det er mindre sandsynligt, at den stærkeste valuta pludselig skulle blive den svageste, og at den svageste pludselig skulle blive den stærkeste. Ved at handle den stærkeste over for den svageste handler du med andre ord MED trenden, og det er en fordel.

Du kan finde dagens stærkeste valuta og dagens svageste valuta her:

https://www.strongweakforex.com

Når du har valgt det valutakryds, som du vil spekulere i, skal du finde en god indgang. Led efter mindre re-traces, altså områder, hvor markedet har lidt tilbageløb. På den måde kan du få en ”god pris”.

Figur 1

Figur 1. Prisen rammer præcis et fibonacci på 61.8%, hvorefter prisen falder igen. Det er netop i det område, at du skal sælge.

I figur 1 ser du prisen på euro over for schweizerfranc i en 2-timers graf. Dine analyser har vist, at euro er svag over for schweizerfranc, og det er også tydeligt på grafen, at prisen generelt er faldende. Derfor leder du efter at gå kort/sælge. Du skal dog ikke bare ”sælge” på hvilket som helst tidspunkt. Vent på et tilbageløb. I grafen ser du, at euro har vundet lidt tilbage i den seneste tid. Prisen rammer præcis et fibonacci på 61.8%, hvorefter prisen falder igen. Det er netop i det område, at du skal sælge, for at få en optimal pris. Se pilen i billedet.

Tradingplatformen under Daytrading.dk tilbyder følgende service til den resultatorienterede trader:

• Bruges af professionelle tradere
• Fokus på investering valuta.
• Gratis uddannelse i effektiv handel
• Fire stærke handelsplatforme
• Mobil applikation skabt til direkte handel
• Over 5000 globale markeder.
• Prisvindende diagrammer
• Dansk kundeservice
• Konkurrencedygtige spreads