fbpx

Lær at trade

Tilmeld dig vor gratis e-bog om daytrading nederst på siden. I bogen fortæller vi om nogle af de teknikker som de førende daytradere bruger.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Lær at trade med gratis e-bog


Daytrading.dk tilbyder e-bøger og kurser i aktiv handel med værdipapirer. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du med det samme modtage to e-bøger med titlerne “Forstå daytrading på 20 minutter” samt “Skatteguide for tradere”. Du vil desuden modtage en oversigt over vores gratis kurser og børsnyheder. Du kan altid melde dig fra igen.

———————————————————————————-

daytraderbogen

I september udkom “DAYTRADER” på forlaget Peoples’Press. Bogen indeholder interview med Danmarks 5 bedste daytradere samt en udførlig guide til teknisk analyse. Denne bog kan købes i landets boghandlere og bestilles hos f.eks. Saxo. Klik på bogen for at købe.

Vil du lære at handle værdipapirer hurtigt og med succes? Med denne e-bog om daytrading viser vi nogle af de teknikker som de førende daytradere bruger. Når du henter vores e-bog er det vigtigt, at du læser den grundigt igennem og træner metoderne. Du må ikke tro, at du kan få succes med det samme, men hvis du holder hovedet koldt, og hvis du bliver ved med at træne dine strategier, så har du chance for at få succes som daytrader.

>>>> Leder du efter andet end en e-bog? I september 2015 udkom bogen “Daytrader, Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”. Den kan købes i landets boghandlere og på nettet via følgende link: Køb daytraderbogen. <<<<<

Daytrading har i løbet af de seneste år vundet frem i Danmark, og i medierne hører man jævnligt historier om tradere, som på et enkelt år tjener lige så meget som andre mennesker får udbetalt over et helt liv. I programmet Millionærklubben på Radio24Syv konkurrerer en række aktiehandlere og daytradere om, hvem der klarer sig bedst. Daytraderen Tom Hougaard indledte med 250.000 kr. på kontoen i starten af 2014. Da året var slut, havde han 40-doblet pengene til 10 millioner kroner.