Lær at trade med gratis e-bog | Day Trading

Lær at trade

Tilmeld dig vor gratis e-bog om daytrading nederst på siden. I bogen fortæller vi om nogle af de teknikker som de førende daytradere bruger.
Køb eller Sælg markedet. Valget er dit.

Lær at trade med gratis e-bog

Forstå de grundlæggende mønstre i markedet og øg dine chancer for succes. Skriv dig op til vores gratis e-bog om teknisk analyse. Du får dit private eksemplar tilsendt på mail inden for få sekunder. Du skriver dig samtidig op til vores nyhedsbrev, der giver gode råd til, hvordan du handler markedet her og nu.

———————————————————————————-

daytraderbogen

I september udkom “DAYTRADER” på forlaget Peoples’Press. Bogen indeholder interview med Danmarks 5 bedste daytradere samt en udførlig guide til teknisk analyse. Denne bog kan købes i landets boghandlere og bestilles hos f.eks. Saxo. Klik på bogen for at købe.

Vil du lære at handle værdipapirer hurtigt og med succes? Med denne e-bog om daytrading viser vi nogle af de teknikker som de førende daytradere bruger. Når du henter vores e-bog er det vigtigt, at du læser den grundigt igennem og træner metoderne. Du må ikke tro, at du kan få succes med det samme, men hvis du holder hovedet koldt, og hvis du bliver ved med at træne dine strategier, så har du chance for at få succes som daytrader. Som daytrader kan du både “sælge” og “købe” markedet, så der er penge at tjene både når markedet går ned og når det går op.

>>>> Leder du efter andet end en e-bog? I september 2015 udkom bogen “Daytrader, Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier”. Den kan købes i landets boghandlere og på nettet via følgende link: Køb daytraderbogen. <<<<<

Daytrading har i løbet af de seneste år vundet frem i Danmark, og i medierne hører man jævnligt historier om tradere, som på et enkelt år tjener lige så meget som andre mennesker får udbetalt over et helt liv. I programmet Millionærklubben på Radio24Syv konkurrerer en række aktiehandlere og daytradere om, hvem der klarer sig bedst. Daytraderen Tom Hougaard indledte med 250.000 kr. på kontoen i starten af 2014. Da året var slut, havde han 40-doblet pengene til 10 millioner kroner.

Hvordan fungerer daytrading?

Du behøver ikke at have et indgående kendskab til valutamarkedet for at tjene penge på currency trading. 21-årige Mads Brandt blev portrætteret i Berlingske Tidende, fordi han med succes handler valuta efter skoletid. Artiklen er fra 2015.

21-årige Mads Brandt blev portrætteret i Berlingske Tidende, fordi han er begyndt at investere i værdipapirer, når han kommer hjem fra skole. Han spekulerer først og fremmest i udsving i forskellige valutakurser. Artiklen er fra 2015.

Mener du, at dollaren er alt for meget værd i forhold til Euro? Eller mener du, at værdien på Google vil stige i løbet af de næste to uger? Daytrading.dk tilbyder en handelsplatform, hvor du i løbet af en øjeblik kan vurdere markedet og foretage din investering med et tryk på en knap. For eksempel 200 kroner eller 2000 kroner per tic. Du bestemmer selv. Du kan nu følge din handel live, og selv vurdere, hvornår du ønsker at hjemtage din gevinst. Du spekulerer ikke i selve aktierne, men derimod i kursbevægelsen, og det gør dine investeringer lynhurtige og yderst fleksible. Systemet er perfekt til day trading eller swingtrading.