fbpx

Mulighed i Apple-aktien

Køb af Apple to minutter før markedets lukketid giver mulighed for gevinst.
rtp-image
e-bøger og kurser om aktiv handel

Nyhed: Simpel mulighed i Apple-aktien

Opdateret 14. marts 2015
Som aktiv trader leder man konstant efter muligheder i markedet. Bryder prisen på olie en modstand? Er eurodollar i gang med et tilbageløb? Hos Daytrading.dk scanner vi blandt andet markedet med simple robotter. De leder efter prismønstre, der gentager sig, og som derfor kan være interessante at handle.

I de seneste uger har vi efterprøvet og fulgt et prismønster, der ser ud til at gentage sig i Apple-aktien, og som man nemt kan handle, hvis man tror på, at det gentager sig i fremtiden.

Strategien: Vores test viser, at man i de seneste 1-2 år har kunnet købe Apple-aktien med succes lige inden det amerikanske marked lukkede fredag aften dansk tid. Dernæst kunne aktien sælges igen med gevinst i den følgende uge.  Dette mønster hænger sandsynligvis sammen med den måde, der købes og sælges optioner på i Apple-aktien fredag aften og mandag morgen amerikansk tid. Man kan udnytte prismønsteret på følgende måde:

  1. Login på trading-platformen under daytrading.dk eller på din foretrukne handelsplatform
  2. Find værdipapiret, der dækker Apple: Apple Inc Rolling Daily
  3. Vent til fredag aften og læg et køb præcis kl. 21:58 dansk tid. To minutter før det amerikanske marked lukker.
  4. Sæt dernæst target til +1% af papirets værdi og sæt stop til -2% af papirets værdi. Eksempel: Hvis man køber til kurs 12440,0 (priseksempelet er på kontrakten kaldet ”Apple Inc Rolling Daily” på handelsplatformen under daytrading.dk), skal man sætte sit target til 12564,4 og sit stoploss til 12191,2.
  5. Et køb på f.eks. 25 kroner per tic vil give omkring 3100 kroner i gevinst (excl. handelsomkostninger). Og et tab på omkring 6200 kroner (excl. handelsomkostninger).

Vores test viser, at præcis den handel har vundet i knap 85% af tilfældene i de sidste 15 måneder. Det er en usædvanlig god hitrate.

apple

Eksemplet viser køb af CFD i Apple to minutter før lukketid (dansk sommertid) den 27. marts 2015. Gevinsten bliver taget mandag eftermiddag (dansk sommertid) kort efter, at det amerikanske marked er åbnet.

 

 

 

 

 

 

Det er dog vigtigt at slå fast, at vores test ikke siger noget om, hvorvidt dette prismønster vil fortsætte på samme måde i fremtiden. Forskellen mellem target og stop betyder desuden, at der skal to vindere til at dække et tab. Man skal også være opmærksom på at store og pludselig fald i markedet kan have betydning for, hvornår ens handel bliver stoppet.

Hvis man vil teste metoden, kan man logge ind her.